Glina rustica mešanica 250g

3,99 

Mešanica naravne bele in zelene gline »Montmorillonite« v prahu z dodatki esence sivke, klinčkov in vrtnica iz Maroka 1. kvaliteta. NARAVNO.

Šifra: GMeR Kategorije: , , Oznake: , ,

Opis

Bela glina kožo pomiri. Zelena glina »Montmorillonite« iz kože odstrani toksine in pomirja vnetja.  Esence sivke, klinčkov in vrtnice imajo blagodejni in pomirjujoč učinek na telo.

PRIPRAVA MASK:

Relaksacijska maska: Mešanico gline zmešajte z toplo vodo in jo nanesite po celotnem telesu, obrazu in vratu. Sproščujoča topla, senzorična maska vam odpravi nečistoče in toksine iz celotne kože. Z uporabo  čopiča si ustvarite popolno telesno masko in izkusite globoko zdravilno in očiščevalno moč, ki povrne vitalnost duhu in telesu.

Maska ima tudi učinek aromaterapije: ogreje um z vonjem vrtnice damaska, blagim sedativnim in anti-depresivnim učinkom sivke in klinčkov.

Glino ponavadi shranjujemo v steklenem kozarcu ali primerni keramični posodi, še manj pa naj ima glina stika s kovino (na to bodite vedno pozorni; namreč da se ne “spozabite” in pomešate glinene zmesi s kovinsko žlico; vedno moramo uporabljati keramično, porcelanasto, stekleno ali leseno).

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Glina rustica mešanica 250g”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja